fbpx
Naturupplevelser på Gotland

Örnsafari: Gammal havsörn (Haliaeetus albicilla)

Örnsafari

Gotland är bästa landskapet om du vill se kungs- och havsörn. Under en dagstur tar vi oss till de bästa platserna där örnarna jagar. En skicklig örnguide med tubkikare följer med. Om du vill vara uppdaterad - boka vårt nyhetsbrev. Scrolla nedåt.

Naturguidning på Gotland. Foto: Jim Sundberg/GotlandNature.

Naturguide

Om ni vill ha en unik naturupplevelse med ditt kompisgäng, företag eller vill fira en födelsedag ihop - boka en naturguide. Vi sätter ihop ett program till er. Det kan vara fågelskådning, örnsafari eller en naturvandring. Upplevelsen är självklart utomhus och coronasäker! Hör av dig!

Orkidésafari: Salepsrot, (Anacamptis pyramidalis).

Orkidésafari

Under en dagstur kan du få njuta av upp till 20 olika arter orkidéer. Ett par av dem är unika för Gotland. Vi besöker vackra naturområden.

Vakna med fåglarna.

Vakna med fåglarna

Upplev fågelsången en tidig morgon. Njut av stillheten och ljuset. Vi avslutar med en härlig frukost. Du behöver inga förkunskaper och kan låna kikare.

Nattsafari - upplev nattens ljud.

Nattsafari

Upplev nattens alla ljud under försommaren. Vi färdas på småvägar på Gotlands landsbygd och lyssnar efter kornknarr, nattskärra och nattsångare.

"Vi fick se mycket fågel och underbar natur under vår tur med GotlandNature till Sudret. Vår guide Jim Sundberg var mycket pedagogisk - dessutom hade vi kul på turen!"
Nina Morge
Nina Morge
Ala