fbpx
Vakna med fåglarna!
Upplev ljuset, fågelsången och stämningen en tidig sommarmorgon. Vandringen är för dig som är nyfiken på att lära dig de vanligaste fåglarna vi har i vår närhet. På Fårö erbjuds morgonvandring för alla som vill lära sig de vanligaste fåglarna. Speciellt fokus läggs på fåglarnas sång. Under juni och början av juli är fågelsången intensiv. Morgonen är också bästa tiden att uppleva de olika lätena. Lövsångare och bofink är Sveriges vanligaste fågelarter. Men hur hör man skillnaden på sången? Frukosten äter vi utomhus. Kom med på ”Vakna med fåglarna” så får du veta mer om våra vanligaste fåglar! Kikare finns att låna – meddela i förväg om du behöver en!

Upplev fågelsången och ljuset.

Vakna med fåglarna - fågelmorgon med frukost.

Ingår i ”Vakna med fåglarna”

  • Erfaren fågelguide.
  • Gemensam tubkikare.
  • Möjlighet att låna handkikare – boka i förväg.
  • Artlista.
  • Genomgång och avslutande frukost.

Program

05:30 Samling vid Fårögården.
Vandring med kunnig ledning. Speciellt fokus på fåglarnas sång.
08:00 Härlig frukost och genomgång av morgondagens tur.

Vakna med fåglar: Grönbena (Tringa glareola). Foto: Jim Sundberg/GotlandNature. Denna upplevelse har fokus på fågelsång.

Vakna med fåglarna 2024

Endast gruppbokningar. Minimum fem personer. Kontakta oss genom att klicka på ”bokaknappen”.

Pris: 790 sek per/person inkl moms.

Boka här.

"Jag är jättenöjd med fågelvandringen Vakna med fåglarna, och ger den en femma. Tycker den var lagom lång att gå, fin blandad natur så att vi fick se både land- och sjöfågel. Nivån var väl anpassad till deltagarna och våra olika nivåer på kunskap om fåglar. Vänligt bemötande som gjorde att man vågade fråga om vad som helst. Jag är jätteglad att jag såg informationen i tid och att jag fick plats. Ja, gruppen var också lagom stor, särskilt i dessa virustider. Trevligt med avslutning med frukost och genomgång av vad vi sett!"
Kundomdöme - vakna med fåglarna
Gun Stålberg
Deltagare